Prije svega nekoliko dana roditelji su se užasnuli nad porukom koju je jedan đak na diktatu dobio od svoje učiteljice, a sada svi pričaju o ovome.

Sigurno se sjećate diktata o kome je nedavno pričala cijela Srbija, a u kome je komentar učiteljice na nevješto urađen rad bila samo jedna riječ – “užas”.

A ovih dana, u Hrvatskoj nastavnici štrajkuju i roditelji su podijeljeni oko toga. Situacija je kao i ovdje – nastavnici kažu da su malo plaćeni, roditelji smatraju da dobijaju i više nego što im sljeduje. A ova nastavnica dokazuje da dobrog učitelja ne možete dovoljno platiti ni suvim zlatom.

Sliku je podijelila ponosna majka, Adrijana, a evo kako glasi komentar učiteljice na pismeni zadatak:

Foto:Printscreen

– Obožavam tvoj stil pisanja. Kada bude promocija tvoje knjige, jednu pozivnicu sačuvaj za mene – glasi komentar uz peticu.

– Kad ti dijete dođe iz škole i pokaže komentar učiteljice na sastav koji je napisala krene suza radosnica jer vidiš koliko je dobrih učitelja koji podstiču, motivišu, ohrabruju učenike u njihovom svakodnevnom školskom zivotu. Takvim učiteljima treba odati priznanje, takve treba nagraditi jer su oni sami nagrada deci. Kapa do poda učiteljice! – kaže ova majka.

Foto:Printscreen

T.G.

Više saznajte na izvornom linku: – ČITAV BALKAN BRUJI O KOMENTARU SRPSKE UČITELJICE ISPOD DIKTATA: Ovo će vas ostaviti bez teksta, HAOS ŽIVI! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.