Čitav svijet ZALUĐEN JE CFNM METODOM U S**SU, a kažu da ŽENE OVDJE VODE GLAVNU RIJEČ: Muškarci su u stanju da ODLIJEPE za sekund zbog ove čudne tehnike!

zena.blic.rs
Trenutno je svijet "lud" za CFNM metodom u seksu, a ako ste negdje u prolazi čuli za ovaj seksi trend, a niste mogli ni da naslutite o čemu je riječ, evo pojašnjenja.

Trenutno je svijet “lud” za CFNM metodom u seksu, a ako ste negdje u prolazi čuli za ovaj seksi trend, a niste mogli ni da naslutite o čemu je riječ, evo pojašnjenja.

Naime, radi se o skraćenici sklopa “Clothed Female Naked Male“, odnosno “Obučena žena, goli muškarac”, a predstavlja svojevrsni fetiš za početnike. Prisutna je i obrnuta verzija – CMNF, tačnije “Obučen muškarac, gola žena”.

Ovo je jedan od fetiša koji su relativno laki za izvođenje i ne prelaze granicu “normalnosti”, ako je istu uopšte moguće postaviti, pa se preporučuju svima onima za koje su igrice poput onih iz “50 nijansi sive” možda previše.

Tehnika CFNM podrazumijeva igranje između žene i muškarca, a u verziji CFMN žena je ta koja doslovce nosi pantalone. Naime, partner treba da se skine u potpunosti, dok je partnerka obučena. Možda vam ovo djeluje nepraktično za seksualne odnose, ali ovdje je čin u drugom planu, a sve se vrti oko igre moći i podjele uloga.

Kada je žena obučena ona je ta koja ima moć, dok je muškarac potčinjen, a njegova golišavost to i simbolizuje – ranjivost. Partnerka drži konce u svojim rukama i može da se igra na razne načine.

CFMN je pretežno muški fetiš, premda ga vole i pojedine žene koje recimo preferiraju da imaju kontrolu.6

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...