Ivana Habazin (30) izgubila je u meču života od Claresse Shields (24) i nije uspjela doći do naslova svjetske prvakinje u WBO i WBC verzijama u supervelter kategoriji.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Shields je kontrolirala meč svih deset rundi, dvaput je bacala Hrvaticu na pod i zasluženo je postala prva osoba u svijetu boksa koja je došla do naslova u tri težinske kategorije u samo 10 profesionalnih borbi.

– Ja sam broj jedan, najbrži šampion u povijesti! Obitelj mi je tu, i brat je došao… – posebno je naglasila Shields nakon meča iako je baš njezin brat onako mučki s leđa pretukao Ivanina 71-godišnjeg trenera Jamesa Alija Bashira prije tri mjeseca.

KOMENTAR

Djevojka od nula dolara došla je do kraja. Ti si naša pobjednica!

Bashir nije mogao biti s Ivanom u kutu, ali oporavio se i bodrio ju je iz prvih redova.

– Nije bilo kako sam htjela, a nadam se će se Ivana sad vratiti kući u Hrvatsku i biti prvakinja neki drugi put, ali protiv nekog drugog. Ja sam broj jedan – rekla je Shields.

AMERIKANKA BOLJA OD HRVATICE

Ivana izgubila u meču karijere: Shields ispisala povijest boksa

Osvrnula se i na šou koji je Habazin priredila na vaganju kad je pitala Shields želi li malo sladoleda, aludirajući na njene probleme s kilažom.

– Uzvratila sam joj za sladoled na vaganju. Ne, neću sladoled! A onaj udarac kojim sam je rušila bio je udarac kroz nju, ne u nju. To mi je savjetovao trener. Što dalje? Ma, ni jedna boksačica nije spremna za mene, ona mi ništa nije mogla – zaključila je Claressa Shields u subotu rano ujutro po hrvatskom vremenu u Atlantic Cityju.

Više saznajte na izvornom linku: Josip Tolić, Ante Buškulić – Claressa Shields, izjave nakon pobjede nad Ivanom Habazin: I brat mi je tu… Ivana, ovo ti je za onaj sladoled, neću ga / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.