Čolak vam je odvratan u Zadruzi? Tek vam neće biti dobro od onoga što je uradio pred ulazak u rijaliti!

Kurir
Anamarija Džambazov kaže da više neće ni da čuje za svoju drugaricu Zerinu Hećo, niti za njenog bivšeg ili sadašnjeg momka Baneta Čolaka. Ona je istakla kako ju je Čolak muvao, iako je bio u vezi sa Zerinom, pa i kako joj se gadi.

Anamarija Džambazov kaže da više neće ni da čuje za svoju drugaricu Zerinu Hećo, niti za njenog bivšeg ili sadašnjeg momka Baneta Čolaka.

Ona je istakla kako ju je Čolak muvao, iako je bio u vezi sa Zerinom, pa i kako joj se gadi.

“Oni su obični foliranti. Bane Čolak je jedno ljigavo g..no, ništa drugo. Spremni su na sve zbog malo popularnosti. Ja Baneta nisam mogla da smislim. Ljetos, dok je bio u Sarajevu, Zerina me je molila da budem OK prema njemu, zbog nje, iako smo se u prethodnom rijalitiju, u kom smo oboje bili, posvađali na krv i nož. Pristala sam, zbog nje, da budem u korektnim odnosima sa njim. Ali, brzo je pokazao kakav je.

Ljetos je u jednom sarajevskom lokalu radio kao di-džej. Pozvao me je jedne večeri da nastupam u tom lokalu. Došla sam, a on je počeo da me muva, nabacivao mi se, pokušao je da me poljubi. Tada mi se do kraja zgadio. Odmah sam to Zerini prenijela, da zna kakav joj je momak. Tad su bili u velikoj ljubavi. A Zerina, umjesto da cijeni moje dobronamjerno upozorenje da pazi na njega, optužila me je da lažem. Pa taj Bane je muvao svaku koju je stigao i spavao sa svakom! Šta od njega može da očekuje? On je spavao i sa Aleksandrom Subotić. Mogu ruku u vatru da stavim da su imali s*ks! Kažem vam, ljigavac, spremni na sve”, kaže Anamarija.

Prije nego što su Zerina i Bane ušli u “Zadrugu 2”, Anamarija se sa Zerinom dogovorila da joj napolju bude podrška, a sada joj više ne pada na pamet da je podržava. Prošle nedjelje, posvađala se sa Zerininom majkom.

“Kad sam vidjela koliko Bane guši Zerinu i da joj je zbog toga loše, pozvala sam njenu mamu da je pitam šta da uradimo da joj pomognemo. I ona je bila očajna. Dogovorile smo se da nekako stupim u kontakt sa produkcijom. Uspjela sam da se dogovorim da dođem u studio, da ispričam sve što mi je na duši, da odbranim Zerinu. Ali, kad je došao taj dan, gospođa mama mi je rekla da ne treba da idem ja, da treba da ide druga Zerinina drugarica, da je tako bolje! Poludjela sam! Povrijedila me je, uvrijedila, naljutila. Ma neću više da čujem za te ljude! Bila sam dobra sa Zerinom, a ona to nikad nije umjela da cijeni. Neka je, neka sebe pljuje u lice folirajući se sa onim ljigavcem”, završila je ona.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...