Moj djed je veteran vijetnamskog i korejskog rata. Jedan dan nije dovoljan za zahvaliti svim tim herojima na njihovoj službi. Prestanite se ugledavati na plačljive komuniste milijunaše poput LeBrona Jamesa i ugledajte se na prave heroje naše države i zajednice. Veterane, napisao je Colby ‘Kaos’ Covington u objavi za Dan Veterana.

My Grandfather is a Veteran of both Vietnam and The Korean War. One day isn’t enough to thank these heroes for their service. Stop looking up to cry baby communist millionaires like @KingJames and start looking up to the real heroes of your country and community. The Veterans. 🇺🇸 pic.twitter.com/Tv4ripZcvr

— Colby Covington (@ColbyCovMMA) 11. studenoga 2019.

Covington je i označio LeBrona u toj objavi, a košarkaš LA Lakersa još se nije oglasio. Podsjetimo, Colby je gordi zagovaratelj politike Donalda Trumpa te se često u javnosti nalazi s kapom na kojoj je parola Trumpove kampanje ‘Make America great again’.

Foto: Instagram

Nije ovo prvi put da ‘Kaos’ ima ovakve ispade, a uslijed kampa za borbu protiv Kamarua Usmana s vremena na vrijeme skrene pažnju na sebe. Američki borac 14. će prosinca napast aktualnog prvaka u velter kategoriji, a čeka se da nakon svih napada riječima na ljude oko sebe, krene i na Usmana. To bi moglo početi ubrzo jer je datum borbe sve bliže, a kako bi to bilo da Colby prije borbe malo ne zapapri.Izvor: Fabijan Hrnčić / 24sata.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.