Conchita Wurst objavila da je zaražena HIV-om

Index
POBJEDNICA Eurosonga Conchita Wurst zaražena je HIV-om, objavila je ona sama na Instagramu u nedjelju, rekavši da je prisiljena izaći u javnost s tom informacijom zbog prijetnji bivšeg dečka.

POBJEDNICA Eurosonga Conchita Wurst zaražena je HIV-om, objavila je ona sama na Instagramu u nedjelju, rekavši da je prisiljena izaći u javnost s tom informacijom zbog prijetnji bivšeg dečka.

“HIV pozitivna sam puno godina”, napisala je Wurst. “To je zapravo irelevantno za javnost, ali bivši dečko prijeti mi da će objaviti tu osobnu informaciju a ja nikada neću dati nekome pravo da me plaši ili utječe na moj život zbog toga.”

Kaže da se liječi otkad je saznala dijagnozu i da je već godinama količina virusa ispod razine koja se može detektirati te stoga nije zarazna.

“Nadam se da ću i druge ohrabriti i da će ovo biti još jedan korak protiv stigmatizacije ljudi koji su se zbog svog ponašanja ili ponašanja drugih zarazili HIV-om”, napisala je Wurst, koja je rođena kao Tom Neuwirth.

Wurst je pobijedila na Eurosongu 2014.

Justin Bieber udario u glavu kretena koji je na tulumu gušio svoju bivšu curu

PJEVAČ Justin Bieber udario je šakom u glavu nepoznatog muškarca koji je na afterpartyju Coachelle uhvatio djevojku za vrat.

Pop zvijezda stigla je na after party svog prijatelja Patricka Schwarzeneggera u subotu nakon tulumarenja na Coachelli, ali umjesto da se zabavljao, Justin se našao u okršaju s agresivcem koji je napao svoju, navodno, bivšu djevojku, prenosi Daily Mail.

Očevici kažu kako je muškarac uočio djevojku kad je stigao na zabavu te se istog trenutka zaletio prema njoj uhvativši je za vrat. Justin i njegovo društvo odmah su reagirali i počeli urlati na muškarca, na što im je on poručio da ”odjebu” i nastavio gušiti djevojku. U tom trenutku pjevač se zaletio, udario ga šakom u lice i gurnuo u zid, nakon čega se jadna djevojka uspjela izvući.

Agresivnog muškarca izbacili su s partyja, ali je on nastavio divljati po ulicama automobilom misleći da je našao Justinov terenac te se počeo zabijati u vozilo urlajućim, nakon čega je stigla policija i uhitila ga.

Biebera incident nije omeo, već je s društvom nastavio uživati u ostatku večeri.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...