Najpoznatiji MMA borac današnjice Conor McGregor ostao je bez člana obitelji. Njegova tetka Anne Moore zarazila se korona virusom pa je nažalost podlegla njegovu djelovanju i preminula.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Irac je emotivnu poruku objavio na Instagramu te tako postao jedan od mnogih aktivista u borbi protiv zloćudnog virusa koji već nekoliko tjedana hara svijetom.

Conor je čekao nastup na u televizijskom studiju u Dublinu kada je zaprimio telefonski poziv u kojem su ga obavijestili da je ostao bez voljene majčine sestre.

– Jadna moja voljena tetka. Taj proklet je*eni virus. Što se k vragu događa? Čuvajte se ljudi, jedni smo drugima sve što imamo. Volim te Anne Moore, počivaj u miru – napisao je Irac između ostalog.

Iako su rizične skupine pretežito kronični bolesnici i starije osobe, svima se preporučuju jednostavni koraci zaštite. Izbjegavajte veća okupljanja ljudi, redovito perite ruke i koristite dezinficijens te jačajte imunitet zdravom prehranom i dodacima istoj.

Više saznajte na izvornom linku: Boris Trifunović – Conor McGregor ostao bez voljene tetke: Korona virus je kriv, proklet bio! Čuvajte se / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.