Khabib (31) se sprema za ogled protiv Tonyja Fergusona (35) u travnju, a već mu se dogovara novi protivnik. Predsjednik UFC-a Dana White rekao je kako će uzvrat McGregora i Nurmagomedova biti na rasporedu čim oni pobijede u svom sljedećem meču. McGregor je to napravio za 40 sekundi protiv ‘kauboja’, dok ‘orao’ tek svoj posao treba napraviti.

RAZBIO ‘KAUBOJA’

Otkud je Conor ovo izvukao?! Pogledajte strašan nokaut….

No, javili su se iz Khabibovog tabora i prije meča protiv Fergusona. Očekivano, otac Abdulmanap nije mogao a da ne odgovori na sve napise. I imao je što za reći.

Foto: Instagram

– I nama je potrebna osveta protiv Conora, ali dajte nam 100 milijuna. Dajte nam taj iznos dan nakon borbe s Fergusonom. Zašto ne bismo u tom slučaju održali revanš? Tko zna, možda Dana White želi to ugovoriti (za taj iznos), njemu je potreban taj meč – rekao je za ruske medije.

No, još je uvijek aktualna i priča da bi se Conor mogao pojaviti u travnju i to ne samo pokraj, već i u oktogonu. Po dva su puta meč odgađali Khabib i Ferguson, pa tko kaže da ga neće odgađati i treći put, a tu bi mogao uletjeti ‘zloglasni’ Irac. Ali izgleda da Conora ne zanima samo Khabib. 

Foto: Reuters

Spominjao je i mečeve za BMF titulu protiv Jorgea Masvidala (35), ne bi se bunio ni za okršaj protiv Kamarua Usmana (32) u velteru, a tek protiv Khabiba… Ma tko zna što će se još sve izdogađati nakon povratka ‘zloglasnog’ u oktogon. 

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Conor protiv Khabiba: Može, ali dajte nam 100 milijuna dolara, kaže Khabibov tata / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: