Cristiano Ronaldo dolazi u Split! Vijest je koja je odjeknula Dalmacijom. Na žalost po navijače Hajduka, ipak nije riječ o seniorima Juventusa i njihovom dolasku na Poljud već o mlađim kategorijama Juventusa koji će sudjelovati na turniru ‘Prvi koraci’ koji organizira nogometni klub Adriatic.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Glavna zvijezda turnira bit će sigurno Cristiano Ronaldo Jr. (9), sin megapopularnog portugalskog nogometaša koji polako dobiva i nogometnog nasljednika. Iako je i dalje dječak, nedavno je napravio Instagram i u svega nekoliko dana skupio 1,2 milijuna pratitelja. Kako kažu organizatori, njegov dolazak je vrlo vjerojatan, ali za sad je gostovanje klubova iz Italije pod upitnikom zbog korona virusa koji hara Italijom. 

Mali Cristiano je već pokazao da je pokupio očeve nogometne gene, a u debiju za U-9 momčad Juvea zabio je čak četiri gola. Istim tempom nastavio je i u sljedećim utakmicama, a pokazao je ogroman talent zbog čega su ga poslali u stariju kategoriju U-11. Vijest o njegovom dolasku oduševila je i mnoge mališane iz Hrvatske koji će na djelu gledati malog Cristiana koji je nevjerojatni talent. 

Foto: Facebook

Osim Juventusa, na turniru bi trebali sudjelovati i Roma, Bayern, najbolji hrvatski klubovi, odnosno ukupno 140 momčadi. 

Franko Bogdan, predsjednik Adriatica, rekao je za Slobodnu Dalmaciju kako još nije sigurno hoće li talijanske momčadi nastupiti u Splitu, a sve će se znati do 1. travnja. 

Popularni međunarodni turnir za mališane na rasporedu je od 15. do 18. travnja, a uskoro ćemo vidjeti hoće li Cristiano Ronaldo Jr. stvarno doći u Split. 

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Cristiano Ronaldo Jr. dolazi u Split na međunarodni turnir. / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.