Teška porodična drama Kristijana Ronalda. Dolores Alveiro, njegova majka, preživjela je moždani udar, zbog čega je hitno prebačena u bolnicu u Funšalu. U rodnom mjestu zvezde Juventusa, 65-godišnja Dolores je preživjela moždani udar, a prema prvim informacijama, van životne je opasnosti, iako stanje nije dobro, prenose mediji.

Ona je prevezena brzo u bolnicu Nelio Mendonka i brzo je podvrgnuta hirurškoj intervenciji čišćenja arterija. Došlo je do komplikacija zbog prekida krvotoka, kada pojedina tkiva ne primaju dovoljnu količinu kiseonika. Na sreću, dobro je podnijela zahvat i van je životne opasnosti, a 12 sati kasnije napraviće se nove analize, kako bi se ustanovile posljedice udara.

Više saznajte na izvornom linku: – CRISTIANU RONALDU JAVILI STRAVIČNE VIJESTI: “Imala je moždani udar”, hitno je prebačena u bolnicu, VIJESTI NISU DOBRE! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.