Crna Gora je večeras u 19:15 sati zatvorila dva granična prijelaza sa Bosnom i Hercegovinom kao preventivnu mjeru zbog koronavirusa. Riječ je o graničnim prijelazima Šćepan Polje i Vitina.

Trenutno su između BiH i Crne Gore otvorena tri granična prijelaza za međunarodni saobraćaj i to: Klobuk – Ilino Brdo; Zupci – Sitnica i Metaljka, na putnom pravcu prema Pljevljima. 

Treba istaći i da su od večeras obustavljene mješovite patrole Granične policije BiH i MUP-a Republike Hrvatske na svim granicama između BiH i Hrvatske zbog novonastale situacije s koronavirusom. 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Crna Gora zatvorila dva granična prijelaza s BiH / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.