“Cura koja je za mene bila avantura, prvod za jednu noć mi je htjela me privuci na trudnoću,a napumpao je jedan lokalni idiot. Pokušala mi je podvaliti bebu, jer finansijski dobro stojim, tačnije moj tata je mnogo bogat. Klinka nije tada nije imala ni punih 18 godina. Pustio sam je da se porodi, a onda lijepo uradio test očinstva pa je sve izašlo na svjetlo.

 Jednostavno je bilo nemoguće da ja budem otac toj bebi, jer se vrlo dobro pazim kada sam sa jeftinim “damama” poput nje. 

Kada su to saznali njeni roditelji odma su joj okrenuli leđa, odrekli su je se, idiot koji ju je napumpao nije želio priznati to dijete i ostala je sa samo 18 godina potpuno sama, sa tom svojom djevojčicom, naravno. 

Nekako sam se osjećao odgovornim za to njeno stanje, ipak je zbog mene sve to sebi uradila, tako da sam odlučio da je pokušam spasiti i da joj finansijski pomažem da prebrodi te teške dan.

 Tatu sam nagovorio da joj damo jedan stan da živi u njemu, inače bavimo se gradnjom zgrada tako da imamo mnogo ne prodatih stanova. Prvu godinu dana sam joj pomagao finansijski, hrana, odjeća, računi, pelene… znači sve. Nakon toga sam joj našao posao u jednoj osiguravajućoj tvrtci. Ubrzo nakon toga su joj i roditelji oprostili, vratili je kod sebe. 

Ta djevojčica u septembru kreće u školu… normalna, vesela djevojčica, prelijepa na mamu i često razmišljam kako bi jadna završila i gdje da ja tada nisam prešao preko svega i nisam njoj i njenoj mami pomogao kada im je to najviše trebalo?”

Više saznajte na izvornom linku: – “Cura koja je za mene bila avantura mi je pokušala podvaliti dijete” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.