Dok javne ličnosti obično vole da predstavljaju svoj život srećnijim, blistavijim i glamuroznijim nego što on to u stvarnosti zaista jeste, Tanja Savić spada u red onih rijetkih koji istinu predočavaju u nefiltriranom obliku.

Tokom posljednjeg intervjua, ona je otvorila dušu i priznala da u mladosti nije očekivala da će brak izgledati onako kako se ispostavilo da ova zajednica funkcioniše u stvarnosti.

“Kao i svaka djevojka, zamišljala sam princa na bijelom konju, a umjesto toga dobila sam borbu. Brak je, htjele mi to žene da priznamo ili ne, jedna velika borba, sa svim svojim usponima i padovima. Ponekad bude situacija iz kojih misliš da ne možeš da se izvučeš, ali ipak to učiniš, postaneš jači i dobiješ više od onoga što si očekivao od partnera. Uporedo sa tim, kada vidiš preko kojih stvari ti je suprug prešao, dobiješ nevjerovatnu volju da se boriš za vašu ljubav. Vjerujem da je to obostrano”, rekla je pjevačica.

“Ranije sam ćutala i pravila se da mi je lijepo, dok sam u sebi proživljavala pakao. Prestala sam to da radim i najljepše se osjećam kada se isplačem i sve izbacim iz sebe. Uporedo s tim, shvatila sam da postoje stvari zbog kojih se ne treba nervirati, a isto tako, da je važno opraštati ljudima”, izjavila je Tanja Savić.

Tužna slika iz BiH: Otpustili oca četrnaestero djece, a njegova je reakcija podigla region na noge

Fotografija čovjeka u narandžastom, radnom prsluku, koji sređuje ulicu kao da mu je to posao ne bi djelovala nimalo čudno i vjerovatno ne bi bila najveći viral dana na društvenim mrežama – da uz nju ne ide i potresna priča tog istog čovjeka, koja možda najbolje oslikava svu propast ljudskosti na ovim prostorima.

Fotografija, koju je podijelila korisnica Twittera koja se potpisuje kao Mala Marina, navodno pokazuje oca 14-ero djece iz Bosanskog Novog u BiH, koji je prije mjesec ostao bez posla u Javnom komunalnom preduzeću “Čistoća”.

Otpušten je, navodi Marina, kao višak radne snage – ali ga to ne sprečava da i dalje svakodnevno “dolazi na posao”.

– Mjesec nakon otkaza on i dalje svakog dana čisti i uređuje Bosanski Novi besplatno u nadi da će ga nadležni organi ponovo vratiti na posao – navodi ona.