Kada je u pitanju uzajamno razumijevanje, oduvijek je bilo tenzije među polovima. Horoskopski znaci igraju važnu ulogu kada su u pitanju naši karakteri, vrline i mane naše ličnosti. Muškarci koji su rođeni u ova tri horoskopska znaka prava su noćna mora za svaku ženu. Hajde da pogledamo na koji način oni utiču na svoje partnerke i kako unose negativnost u svoju vezu i život uopšte.

1. Rak

Rođeni u ovom znaku preživljavaju na emocijama. Ovaj vodeni znak je uvijek okružen emocijama koje ga zbunjuju i ne zna kako da se izbori sa njima. 
Kako Mjesec najviše utiče na ovaj znak, faze lunarnog ciklusa inteziviraju njhove unutašnje tajne emocionalnu zbunjenost zbog čega gube kontrolu. Srećni ste ako vas ovaj znak voli. Šta god da se dogodi, nikad vas neće ostaviti. Međutim, ako nije siguran u svoja osjećanja, morate da počnete da razmišljate o drugim mogućnostima. Imajte na umu da vi niste privatni psiholog vašeg partnera. Niste nadležni da svaki put rješavate njegove emotivne probleme. Najbolji savjet je da se držite podalje od muškarca Raka.
 

2. Jarac

Sa Saturnom kao vladarom, Jarac će vas dugo zadržati pored sebe. Oni su zauzeti pokušavajući da se oslobode ograničenja u životu. U slučaju da ga volite, on će testirati vašu upornost i toleranciju, što može biti previše nego što možete da podnesete. Kome je potrebno da prolazi kroz takav bol pored sopstvenih problema sa kojima mora da se bori? Pustite Jarca da pase na nekoj drugoj livadi.

U nastavku pogledajte koji je to I TREĆI ZNAK —>>>

Više saznajte na izvornom linku: – DA LI JE I VAŠ MUŽ NA LISTI? Ova 3 horoskopska znaka su prava NOĆNA MORA za žene! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.