DA LI NA NJIHOVOJ SVADBI NIJE BILO LJUBAVI? Ovako su Kija i Sloba izgledali na VJENČANJU! (VIDEO+FOTO)

pink.rs
Od samog početka rijalitija ``Zadruga`` između pjevača Slobodana Radanovića i modne bolgerke Lune Đogani bilo je primijetnih simpatija. Nakon što je njegova majka Draginja nakratko ušla u Bijelu kuću i potvrdila mu glasine da je njegov brak gotov, on se opustio i otpočeo romansu sa Lunom.

Ovaj par zadobio je mnogo simpatija publike, ali ima i onih koji njihovu vezu i ljubav osporavaju. Sinoć je u emisiji “Pitanja gledalaca“ Sloba objasnio kako je izgledala svadba i uopšte njihov odnos u posljednjih godinu i po dana.

– Ovdje je iznijet niz neistina o meni. Mislim da je dovoljno to da ja nikad nisam njih uvrijedio. Ona ne zna kako sam se ja osjećao na svadbi, gdje smo 80 posto vremena proveli u svađi, a ona mi na kraju rekla da se pokajala što se udala za mene. To je jedna ovolicna stvar kakve još postoje. Zadržaću svoj dostojanstven stav i neću reći ništa da uvrijedim te ljude. Ja znam da sam milion puta bio izdat na kakav način. Ja sam iznio dve stvari koje su ozbiljne, a koje su sitnice u odnosu na ono što sam mogao da iznesem – rekao je Sloba i dodao.

Na fotografijama sa vjenčanja od prije nekoliko mjeseci ovaj par djeluje srećno, a Kija je u avgustu na Jutjubu objavila i snimak sa vjenčanja na kom se bolje vidi u kakvom su odnosu bili na sam dan vjenčanja.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...