Da li njen suprug zna za ovo? Evo sa kojom bivšom učesnicom Zadruge se viđa Šaova žena dok je on u rijalitiju! (FOTO)

Pink.rs
Reper Nenad Aleksić Ša privukao je veliku pažnju domaće javnosti svojim učešćem u "Zadruzi 2", naročito zbog veoma interesantnog odnosa sa udatom stanarkom Bele kuće, Draganom Mitar.

Reper Nenad Aleksić Ša privukao je veliku pažnju domaće javnosti svojim učešćem u “Zadruzi 2”, naročito zbog veoma interesantnog odnosa sa udatom stanarkom Bele kuće, Draganom Mitar.

Reperova supruga Ivana Aleksić, odmah nakon što se Ša zbližio sa Draganom, ušla je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, kako bi mu skrenula pažnju da prekine bilo kakvo intimiziranje sa svojom cimerkom.

On ju je poslupšao i udaljio se od Dragane, a sada se na Instagramu pojavila njena fotografija koja možda može zasmetati Aleksiću.

Naime, Šaova supruga se sastala sa bivšom zadrugarkom Oljom Bajrami, koja joj je pružila veliku podršku. Olja je pohvalila Ivaninu požrtvovanost i istrajnost u tome da supruga vrati na pravi put.

Da li će se reperu svidjeti što se njegova supruga viđa sa ovom bivšom zadrugarkom, ostaje da saznamo u narednom periodu.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)22

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...