Ono vrijeme, kada je Robi Vilijams (Robbie Williams, 45) konzumirao alkohol i drogu odavno je prošlo. Sada ovaj muzičar otvoreno govori o tom  periodu života, svom sadašnjem zdravlju i strahovima, koji ga okupiraju.

Prije su se fanovi za njega morali brinuti. Posjećivao je lude partije, pušio je i uzimao drogu. Ali, kada je upoznao svoju suprugu Ajdu (Ayda), okrenuo je novi list u svom životu.

Danas je ova pop zvijezda sretan otac i zdraviji nego ikad. Ajdina ljubav prema fitnesu i zdravoj ishrani sigurno je imala utjecaj na njega.

U jednom intervjuu nedavno je priznao, zašto je promjenio način ishrane i način života.

-Znao sam, ako nešto ne promijenim da ću umrijeti. Čovjek uvijek ima padove, svaki dan, svaku minutu, svaku sekundu, ali uvijek se ponovo diže i njegovo stanje se poboljšava. Ko si, gdje si i kako se osjećaš. Tvoj život bit će bolji i bolji. Put je težak. – priznao je Robi i dodao da čovjek mora praviti male korake.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.