DA SE NAJEŽIŠ! Poslušajte kako je Džej u suzama otpjevao “Nedelju” na sahrani Nikole Bojovića (VIDEO)

telegraf.rs

Nikola Bojović ubijen je 29. aprila 2013. godine u centru Beograda u 7.5 sati naočigled brojnih prolaznika, u Ulici carice Milice kod broja 11 kada je krenuo u pekaru.

Sahrani je prisustvovalo nekoliko stotina ljudi, a najtužniji trenutak bio je onaj u kom je njegov otac Vuk rekao kako će Džej Ramadanovski sada otpevati deo svoje pesme “Nedelja”, pošto je tako želeo Nikola.

– Nikola je izjavio, možda i u šali, da bi voleo da mu na grobu Džej otpeva pesmu koja se zove “Nedelja” – rekao je Vuk Bojović, nakon čega se nadovezao Džej.

– Ljudi, ovo je mnogo teško, ali ja to moram da uradim… – rekao je Džej pre nego što je zapevao.

Pogledajte snimak (premotati na 2:35 minut), na kom Džej jedva, u suzama, peva čuvenu baladu:

Podsetimo, juče, 1. septembra, u Beogradu je nastavljeno suđenje za ubistvo Nikole Bojovića (39), rođenog brata Luke Bojovića, kao i za ubistvo Miloša Vidakovića (29).

Ročište je počelo ispitivanjem Miloša Vojnovića, koji je priznao Vidakovićevo ubistvo, a pitanja mu je postavljao Miloš Delibašić, član kriminalne grupe Slobodana Šaranovića, koji je bio označen kao naručilac ovih ubistava. Neizostavan deo suđenja bile su pretnje i uvrede upućene Vojnoviću, naravno, jer Delibašić negira da je on išta naručio. Čitajte u nastavku kako je tekao njihov obračun u sudnici, kakve su reči izgovarali i nakon koje rečenice su se svi zaledili.

Suđenju je prisustvovala i Anđelka Bojović, majka ubijenog Nikole Bojovića. To je bilo njeno prvo pojavljivanje nakon hapšenja u Crnoj Gori, zbog sumnje da su ona i Matija Bojović pripremali likvidaciju Nikšićanina Ratka Koljenšića.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...