‘Dajem preko 60.000 EURA godišnje dečku koji želi biti sa mnom…’

24sata.hr
Milijun na lotu osvojila je kad ga je prvi put zaigrala, a posljednjih godina povećala je grudi i podignula stražnjicu, a svijet joj se srušio nedavno kad je prekinula sa svojim dotadašnjim dečkom...

Milijun na lotu osvojila je kad ga je prvi put zaigrala, a posljednjih godina povećala je grudi i podignula stražnjicu, a svijet joj se srušio nedavno kad je prekinula sa svojim dotadašnjim dečkom…

Milijun na lotu osvojila je kad ga je prvi put zaigrala, a posljednjih godina povećala je grudi i podignula stražnjicu, a svijet joj se srušio nedavno kad je prekinula sa svojim dotadašnjim dečkom…

Stiže nam još jedan dokaz da se novcem ne može kupiti sve, a to se pogotovo odnosi na sreću i ljubav. Jane Park (23), Britanka koja je sa 17 godina osvojila milijun funti na lutriji, nudi 60.000 funti (oko pola milijuna kuna) godišnje svom budućem dečku tj. onome tko s njom želi provoditi vrijeme.

Jane svakodnevno uživa u skupim stvarima, ide na luksuzna putovanja, ali shvatila je da joj u životu ipak nešto nedostaje.

Otkad je dobila na lotu nema sreće u ljubavi. Nikad nije sigurna želi li netko biti s njom jer sam bogata ili zato što mu se zaista sviđa.

Milijun na lotu osvojila je kad ga je prvi put zaigrala, a posljednjih godina povećala je grudi i podignula stražnjicu, a svijet joj se srušio nedavno kad je prekinula sa svojim dotadašnjim dečkom, 19-godišnjim nogometašem Jordanom Piggottom.

Nije htjela otkriti koliko joj je još novca ostalo.

NBA legendu žena ostavila zbog 24 godine mlađeg muškarca

Pippen ostao bez žene.

Legendarni NBA košarkaš Scottie Pippen (53) razveo se od svoje devet godina mlađe supruge Larse (44).

Scottie je sa Larsom u braku bio čak 21 godinu. Imaju četvero djece, milione na računu, ali je došlo do raskida braka.

Uzrok je, prema pisanju američkih medija 20-godišnji muškarac. Atraktivna Larsa se upustila u aferu i na kraju ju je to koštalo braka.

Pippen trenutno ima vrijednost od 50 miliona dolara, a ova cifra je znatno manja od očekivane nakon serije loših ulaganja koje je slavni košarkaš imao.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...