Dalila i Dejan Dragojević pobjegli su iz rijalitija „Zadruga“ u subotu uvečer nakon svađe s Miljanom Kulić, a bračni par navodno na sve načine pokušava da se vrati na imanje u Šimanovcima.

Naime, Dalila i Dejan već su pokušali stupiti u kontakt s čelnicima TV Pink da bi s njima pregovarali o povratku u rijaliti jer žele izbjeći da plate kaznu od 50.000 eura. Osim toga, njihov drugi motiv za povratak je honorar, tim prije što su planirali novac koji zarade u „Zadruzi“ potrošiti na troškove vantjelesne oplodnje u inozemstvu.

– Prije nego što su razvalili vrata na imanju, a potom preskočili ogradu na ulazu u „Pinkov filmski grad“, Dalila i Dejan su nekoliko puta pokušali da pobjegnu iz „Zadruge“, ali je produkcija uvijek uspijevala da ih vrati. Međutim, njihov posljednji pokušaj bijega je urodio plodom jer nisu ni stigli da razgovaraju s predstavnicima produkcije – kaže na početku priče izvor “Kuriru”.

– Međutim, tek kada su se smirile strasti, shvatili su šta su uradili. Dragojevići su u rijaliti ušli jer su planirali da novcem zarađenim u „Zadruzi“ finansiraju pokušaj vantjelesne oplodnje u inozemstvu. Sada su u situaciji da ne mogu računati na taj novac, a imaju obavezu da plate po 50.000 eura zbog bijega – kaže izvor i dodaje da su Dragojevići skoro 24 sata poslije izlaska poslali produkciji signale da žele da se vrate.

– Oni žele da pregovaraju jer hoće da se vrate u „Zadrugu“ i zarade novac. Četiri mjeseca su bili u rijalitiju i izgubili su sve što su za to vrijeme zaradili, a to je nešto što ih najviše boli. Već su poslali signale čelnim ljudima iz produkcije da su raspoloženi i otvoreni za pregovore, ali za sada nisu dobili nikakav odgovor. Stav produkcije je da svako ko se grubo ogriješi o pravila mora trpjeti posljedice, a Dalila i Dejan nisu izuzeci od tog pravila. Drugim riječima, morat će da plate kaznu zbog diskvalifikacije – kaže naš izvor i otkriva koji je drugi mogući scenarij.

Nije isključeno da se Dalila i Dejan vrate u „Zadrugu“ i da neko vrijeme ne dobivaju honorar, ali su i na to spremni. Do sada su zaradili oko 40.000 eura u „Zadruzi“, što ne može da pokrije njihove kazne. 

– Moguće je da će se dogovoriti da se vrate u rijaliti i odrade kazne, pa ako nešto uspiju da zarade, bit će dobro – kaže izvor na kraju.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Dalila i Dejan mole da se vrate u rijaliti: Duguju 50.000 eura / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.