Dok cijela zemlja pozorno prati vijesti o koronavirusu, Dalmatinci su sve odlučili okrenuti na zafrkanciju pa su društvene mreže preplavile njihove ideje za zaštitu od virusa, piše “Index.hr”.

Neki su jučer u Splitu snimljeni s maskama koje su mnoge podsjetili na seriju Černobil, a neki ipak imaju pristupačnija rješenja.

Jedan Dalmatinac fotografirao se s pršutom na ustima te osvanuo na popularnoj Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca i prikupio više od pet tisuća lajkova. “I još glavica luka iz Ljubitovice u usta, dobro začepiti pršutom i nema straha”, odmah su se nadovezali neki u komentarima. “Pošaljite mi koju masku iz Dalmacije”, “Nisam u životu vidjela ljepšu i tako mirisnu masku, svaka čast, ima li za prodaju?”, “I ja bih takvu masku”, zavapili su oni iz drugih krajeva zemlje.

Drugi su se odlučili za manje ukusna rješenja – krpe i vrećice.

“Spreman za titmita”, opis je fotografije koja je nasmijala preko hiljadu ljudi.

(Index.hr)
 

Više saznajte na izvornom linku: – DALMATINCI POKAZALI KAKO SE ŠTITE OD VIRUSA, NA OVAJ NAČIN NIŠTA VAM NEĆE BITI: Masovno objavljuju slike, KAD VIDITE GORNJI DIO OPLAKAT ĆETE (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.