Damir Džumhur (27)  najbolji je BiH tenisač i već godinama se nalazi u TOP 100. Najbolji plasman u karijeri mu je 30. mjesto iz 2018. godine, ali u posljednje vrijeme mu baš i ne cvjetaju ruže na terenu.

Teniskim fanovima postao je poznatiji po temperamentu i ispadima na terenu, a toliko je potonuo da je pao na 97. mjesto. Ako mu ne cjetaju ruže na poslovnom planu, ne znači da je takva situacija u privatnom životu. A tamo mu itekako ide.

Foto: JB Autissier/PIXSELL

Tenisač je već neko vrijeme u vezi s Helenom Topalović, kćerkom turbo fok zvijezde Milana Topalovića. No i to je Džumhur zamalo uspio upropastiti. Navodno je prevario svoju djevojku i veza je bila u klimavom stanju, ali Helena mu je sve oprostila.

– Helena kaže da se Damir sasvim promijenio u posljednje vrijeme. Počeo je biti tajanstven i često je izlazio iz kuće i ostajao negdje do kasno u noć. Krio je od nje telefon i kada sjede zajedno, okretao ga je naopačke da ne može da se vidi ko ga zove ili od koga mu stiže poruka. Mobilni je sa sobom nosio i u toalet – ispričao je neimenovani izvor za srpske medije. 

Uspjeli su riješiti sve probleme i opet uživaju u vezi. 

Dok mu sada ide super na ljubavnom planu, na teniskom je i dalje u ne baš dobroj situaciji. Uspio se preko kvalifiakcija probiti do glavnog turnira Montpelliera, ali tamo ga je zaustavio Augier-Alliasime.

 

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Damir Džumhur prevario djevojku Helenu Topalović, ona mu sve oprostila / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.