Nova epizoda dogodovština glavnog fizioterapeuta hrvatske rukometne reprezentacije Damira Kajbe ovoga puta mjesto radnje zauzela je u švedskom Stockholmu. Dečki su ondje pristigli pred okršaj s Norvežanima u polufinalu kontinentalnog turnira. No, prije utakmice, dečke treba za nju pripremiti, a pritom je najbitnije rehabilitirati one koji su u ozljedama. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Stoga je naš pristojni Kajba zamolio ljubazne domaćine za stol za masažu na kojemu bi mogao prakticirati svoje čarolije i pripremiti nam igrače za borbu za medalju. 

IZGUBILI SMO DRAGOCJEN DAN

‘Ipak se čelnici EHF-a moraju odmoriti od napornog gledanja’

Jednako ljubazno i brzo stigao je stol, ali iznenađujuće veličine. Ili pak manjine. 

“Pa kaj su mislili da Pigmeji dolaze?”, zapitao se Damir Kajba uz osmijeh na društvenim mrežama dok je fotografirao našega pivota Marina Šipića kako sjedi na navodnom stolu. Teško ga možemo zamisliti da na njemu leži…

Foto: Privatni album

FOTO/VIDEO: 24SATA U STOCKHOLMU

Nogometna arena spremna za rukomet! Baš je spektakularna

Inače, priznao je Kajba i da postoji nova ozljeda u našoj momčadi. Luka Cindrić nehotično je ozlijedio drugog fizioterapeuta Filipa Šimunovića ‘skršivši mu prst pod tablom stola za masažu’.

Ipak, Kajba se nada da će mu kolega i dalje utrčavati i istrčavati iz dvorane za vrijeme utakmica budući da, kako kaže njegov mentor, “čovjek nemre pogledati jednu utakmicu na miru!”

Foto: Instagram

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Kako se nadamo za igrače, tako se nadamo i za struku, da će na polufinalu biti u punom broju i potpuno zdravi. Fićo, brz oporavak!

Foto: Instagram

VIDEO: AJMO PO ZLATO

Červar ostao bez glasa, Luka Stepančić poručio: Prolazimo!

Tema: Rukometni Euro 2020.

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Damir Kajba: Što je sad ovo? Rukometašima dali ‘klupicu’ za fizioterapiju… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.