Svaka utakmica hrvatske rukometne reprezentacije garantira jednu stvar – pogled u svlačionicu. Ne, ne na onaj način na koji ste pomislili, već na gospodski. Naime, glavni fizioterapeut hrvatske rukometne reprezentacije Damir Kajba uvijek pohvali svoje suradnike i sebe urednošću svlačionice hrvatske reprezentacije nakon utakmica.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

No, nakon pobjede nad Austrijom objavio je jednu još veseliju i zanimljiviju snimku.

Njegov suradnik, tehniko ‘kauboja’ Zdravko Mirilović i Kajba su odlučili napraviti snimku ‘privatnog’ slavlja u studiju na kotačima – reprezentativnom kombiju. ‘Nosi mi se bijela boja, te je boje radost moja’ zapjevali su dečki zbog jako bitne pobjede nad Austrijom, ali ne zbog toga što navijaju za Hajduk, već zbog toga što stvarno nose bijelu boju.

Točnije, reprezentativne trenirke koje nosi stručni stožer hrvatske rukometne reprezentacije su nadmoćno bijele (u gornjem dijelu) pa su dečki htjeli naglasiti svoju radost što su dio ove fenomenalne rukometne bajke.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Tema: Rukometni Euro 2020.

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Damir Kajba, video iz kombija, ‘Nosi mi se bijela boja’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.