Povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine, danas je u Domu mladih Skenderija upriličen program za djecu kojem su prisustvovali brojni mališani sa svojim roditeljima. 

Muzički program, mini disko i animacije za djecu i ostale posjetioce, sadržaji su koje je priredio Kanton Sarajevo, u saradnji s JU Bosanski kulturni centar Kantona Sarajevo i školama KS.  

U muzičkom dijelu programa učestvovalo je oko 300 učenika sarajevskih škola, kao i mališana iz predškolskih ustanova s recitacijama, horskim, baletskim i plesnim izvedbama.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.