Danas dok sam šetao primjetio sam da je neki stariji čovjek otišao sa bankomata bez da je uzeo novac. Samo par trenutaka baš kada sam bio nadomak bankomata vidio sam da je bankomat izbacio novac. Prišao sam i zgrabio ga, bilo je 300 eura te sam počeo da ubrzanim korakom idem ka tom čovjeku.

 
Međutim u masi ljudi sam ga naprosto izgubio, a da sam povikao čiji je novac vjerujem da bi se više njih okrenulo. Vratio sam se do banke ispričao o čemu se radi. Ljubazno su me zamolili da sačekam i da će se vjerovatno dotični gospodin vratiti, jer nije prvi takav slučaj. Nakon nekih pola sata pojavio se sav zadihan i počeo da moli radnicu na šalteru da mu pomogne, sa pričom da je zaboravio uzeti novac sa bankomata.

Taj osjećaj sreće kada sam mu dao njegov novac ne može se riječima opisati. Možda će me mnogi ismijati jer sam vratio novac, ali opet bih isto postupio, jer tuđe mi ne treba, a iskreno nekako sam se baš super osjećao nakon toga.

Više saznajte na izvornom linku: – “Danas dok sam šetao primjetio sam da je neki stariji čovjek otišao sa bankomata bez da je uzeo novac…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.