DANAS JE PRAVA LJEPOTICA: Možete li prepoznati atraktivnu pjevačicu?

alo.rs
Jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih mladih pjevačica, Milica Pavlović, počela je da pjeva još kao mala u horu, kao i na raznim takmičenjima.

Jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih mladih pjevačica, Milica Pavlović, počela je da pjeva još kao mala u horu, kao i na raznim takmičenjima.

Milica se prvi put pojavila na jednoj audiciji “Zvezda granda” kao dijete, mada tu nije ostvarila veliki uspjeh, dok je sezone 2011./12. prošla u finale i osvojila 8. mjesto.

Pjevačica danas ima 27. godina, a njen izgled je totalno drugačije, malo ko bi rekao da je u djetinjstvu bila mala slatka bucka.

Aleksandra Subotić iz kabine izašla u peškiru, a onda je “slučajno” spao sa nje i uslijedile su vr*le scene! (FOTO)

Aleksandra Subotić od prve nedjelje “Zadruge 2” ne vodi pretjerano računa o tome da je široke narodne mase ne vide razgolićenu, a manjak pažnje pokazala je i prethodne noći.

Naime, Aleksandra je opušteno nakon tuširanja izašla u peškiru, da bi ga potom skinula i šepurila se potpuno gola po toaletu.

Tako su u prvom planu bile njene ogromne grudi, ali i guza koju je u krupnom kadru pokazala kada je obukla tanga gaćice…

David je bio sa njom u toaletu, na sreću obučen, a oboje su očigledno mislili da kamera ne snima golu Aleksandru, iako odavno ne postoji čovjek koji misli da se u Zadruzi nešto ne snima…

Dok je vježbala u teretani, Maca Diskrecija doživjela peh sa helankama, a zbog jednog detalja svi joj se smiju! (FOTO)

Rijaliti učesnica Maca Diskrecija svoje fanove na društvenim mrežama redovno počasti provokativnim fotografijama.

Ovoga puta Maca se snimala dok je vježbala u teretani, a njena guza je bila u prvom planu, međutim jedan detalj je baš svima zapao za oko.

Dok je Diskrecija radila čučnjeve, mogle su se primijetiti pocijepane helanke i to ni manje ni više nego na zadnjici.

S obzirom na to da je uživo prenosila video mnogi pratioci komentarisali su kako je doživjela bruku i sramotu zbog puknutih helanki.3

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...