David Dragojević je jedan od najvećih zavodnika na sceni.

Osim toga, njegov turbulentan ljubavni život često je tema razgovora i medijskih natpisa. Prije nekoliko mjeseci, on je okončao vjeridbu sa Aleksandrom Subotić po njenoj diskvalifikaciji iz rijaliti šoua pred milionima, ubrzo je osvojio Anu Korać, od koje se sada ne odvaja.

Međutim, nije uvijek bilo tako. David je, naime, prošao kroz razne faze tokom odrastanja, ne bi li na kraju shvatio šta mu zaista odgovara.

Poput mnogih momaka, svojevremeno nosio je i jež frizuru, fotografisao se u hodniku ispred jednobojnih vrata, kao i u drvorištu.

Ovako je Luna Đogani pričala kao curica! IMALA JE SAMO 11 GODINA, A I TADA JE MAŠTALA O RIJALITIJU!

Luna Đogani trenutno se nalazi u rijalitju “Zadruga”, a sa smo 11 godina ona je komentarisala rijaliti program “Veliki Brat”.

Denser je ponosno objavio vidio klip na Instagramu, pa napisao da je njegova kćerka već sa 11 godina imala svoj stav, da je dijete poznatih roditelja, kako ističe, i sama je već bila poznata.

– Sa već 11 godina imala je svoje mišljenje i svoj stav, Luna djevojčica koja je davala intervju za tadašnje učesnike Velikog Brata, kao dijete poznatih roditelja, i onda je imala svoj sud, i svoje favorite.

Da li sad možete da prihvatite činjenicu da je ona neko o kome se pričalo prije svih, i da je ona neko čije je misljenje zanimalo narod, ona je davala sud o likovima koji su tada zakoračili na medijsku scenu, o ljudima koji nisu postojali u javnosti, a danas, danas pokušavaju da se predstave kao njeni stvaraoci.

Zastanite svi na kratko, stavite prst na ćelo, i prije nego da ista kažete, dobro razmislite, jer pored vas sjedi Luna Đogani, djevojka koja je svojim dolaskom na ovaj svijet, bila bitna i interesantna, bila je poznata! Jedna je Luna Đo -napisao je Gagi.

 

View this post on Instagram

 

Sa vec 11 godina imala je svoje misljenje i svoj stav, Luna devojcica koja je davala intervju za tadašnje ucesnike Velikog Brata, kao dete poznatih roditelja, i onda je imala svoj sud, i svoje favorite. Da li sad mozete da prihvatite cinjenicu da je ona neko o kome se pricalo pre svih, i da je ona neko cije je misljenje zanimalo narod, ona je davala sud o likovima koji su tada zakoračili na medijsku scenu, o ljudima koji nisu postojali u javnosti, a danas, danas pokusavaju da se predstave kao njeni stvaraoci. Zastanite svi na kratko, stavite prst na celo, i pre nego da ista kazete, dobro razmislite, jer pored Vas sedi Luna Djogani, devojka koja je svojim dolaskom na ovaj svet, bila bitna i interesantna, bila je poznata! Jedna je Luna Djo 💞👑🍀@[email protected]

A post shared by 🔊FUNKY “G”🆕OFFICIAL🔛 (@gagidjogani) on