“Danas mi zvoni telefon, vidim nepoznat broj i još inostranstvo. Javim se ja i neka devojka mi se predstavlja kao Sarah iz Londona, kaže mi kako smo se upoznali na exit festivalu i kako je trudna.

 U nekoliko navrata sam pokušao da joj objasnim da je pogrešila broj i da nisam bio na exitu, ali izgleda da je mislila da lažem ili šta već nakon nekih 20 minuta je počela da plače, a ja nisam više imao volje i živaca da joj i dalje objašnjavam da je nesporazum pa sam prihvatio dete i pozvao je da dođe kod mene,
rekla je da zna gde živim i da će da dođe pred novu godinu..

E pa Aleksanrde iz Novog Sada želim ti mnogo sreće kada ti se ženska pojavi pred vratima. Sam si kriv za ovu situaciju! Toliko od mene.
 

Više saznajte na izvornom linku: – “Danas mi zvoni telefon, vidim nepoznat broj i još inostranstvo” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.