„Dnevni avaz”, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju između ostalog donosi detalje saobraćajne nesreće u kojoj je jučer teško povrijeđen kapiten fudbalske reprezentacije BiH Emir Spahić, transporta do bolnice, povredama koje je zadobio, kao i brojne poruke podrške.  

Ne propustite komentar dana naše novinarke Melihe Smajkić „Zbogom ‘Aluminiju'“.

Čitajte šta je u razgovoru za „Avaz“ poručio rektor Univerziteta u Sarajevu Rifat Škrijelj, nakon nalaza inspekcije koja je zatražila poništavanje izbora Danisa Tanovića i Damira Šagolja na ASU.

Bili smo u „Ajdinovićima“, kada je inspekcija zapečatila ovaj Sportsko-rekreativni centar kod Olova, te saznajte kakva se drama tamo odvijala.

Današnja ličnost dana je Elvir Kasumović, a otkrijte i zašto.

Na stranicama Globusa donosimo detalje optužbe protiv Entonija Levandovskog na federalnom sudu u SAD, te čitajte koliko je dokumenata ukrao iz Googlea.

Saznajemo kada će biti otkriveno ko i zašto blokira Prvu transferzalu, jedan od ključnih projekata koji je uzdrmao šestorku u Kantonu Sarajevo.

Bili smo na obilježavanju Međunarodnog dana nestalih, te pročitajte poruke koje su tom prilikom iznesene.

Ne propustite ni detaljan izvještaj sa centralne svečanosti u Begovoj džamiji povodom dočeka Nove 1441. hidžretske godine.

Saznajte šta je to kobno zbog čega se sve više pacijenata javlja zbog trovanja u Srebreniku.

Na stranicama Crne hronike donosimo detalje napada na pjevačicu Jasminu Obrić-Jahić. Bili smo i na dženazi Ronaldu Osmanoviću, koji je ubijen 25. avgusta u sarajevskom naselju Saraj-polje.

Ekipa „Jet seta“ donosi ekskluzivan razgovor sa Jasminom Fazlićem, alijas Jalom Bratom, te čitajte šta nam je sve otkrio.

Na sportskim stranama pročitajte poruke uoči tuzlanskog gradskog derbija. Ne propustite ni poruke iz Željezničara i Sarajeva, uoči okršaja za prevlast u gradu.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i popularan redovni prilog „Sedmica“, u kojem možete, zmeđu ostalog, saznati za koliko novca demineri rizikuju život i da li im se to isplati, pročitati izuzetno interesantnu reportažu iz KPZ Zenica, a ne propustite ni intervju sa hrvatski historičarem Hrvojem Klasićem.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba