Veoma malo je onih na estradi čije je brak opstao. Dešava se da se pjevači međusobno vjenčavaju, ali obično sve to na kraju rezultira rastavom, a veoma često se onda iznese „prljav veš“ u javnost.

Jedan od onih kojeg su mnogo puta ženili pa razvodili je i Kemal Malovčić, ali nikad, ama baš nikad, nije ni pomišljao da se oženi pjevačicom. Zašto je to tako, objasnio na njemu svojstven način.

-Nikad nisam ni pomišljao da oženim pjevačicu, jer ja sam se ovih svojih pedeset godina karijere nagledao svega i svačega. Ko se odluči na takav korak, da oženi pjevačicu, neka odmah sebi kupi konopac da se može objesiti i to malo jači, da mu uspije iz prvog puta. A, ako se ne odluči na samoubistvo, onda mora čitav život samo da šuti, trpi i da se pomiri sa sudbinom. Trećeg mu izlaza nema. Pjevačice su jednostavno roba koja se prodaje, a to je oduvijek tako bilo, kako u moje vrijeme, tako isto i danas. A, danas opet imaju paketi za pjevačice, a posebno one iz Srbije. Ima pun paket ili samo pjevanje, pun paket je onda mnogo skuplji. Skuplji je zbog toga što osim pjesme, na kraju dobiješ i seks sa pjevačicom. U moje vrijeme je bila jedna, koju su svi „kupili“. Ako baš ne bi imali koga, onda zovnu nju i onda je pun autobus pjevača troši, a danas glumi neku zvijezdu. Ali, o tome ću sve napisati kada budem objavio svoju knjigu koju sam počeo da pišem. Kuku lele, šta će tu svega da bude – otkrio nam je Malovčić.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba