DANAS UŽIVA U LUSKUZU: A pogledajte gdje je nekad živjela zgodna starleta SORAJA! (FOTO)

pulsonline.rs
Priznala je da, ipak, voli ponekad da zalazi i u kuhinju.

Kada je tek zakoračila na srpsko medijsko nebo, kao učesnica “Velikog brata” i pobjednica prvog domaćeg izbora za “Plejboj” djevojku, ekipa “Blic pulsa” posjetila je Soraju u stanu u kome je tada živjela.

Zbog putovanja često je bila odsutna, pa je stan bio poluprazan jer nije stigla da ga sredi. Ali, i pored toga bilo je mnogo toga zanimljivog da se vidi.

– Ma nemam ništa u stanu. Prazan je ovako zato što sam se skoro preselila, ima možda dva mjeseca. Čim sam dobila kola, bila mi je potrebna garaža, pa sam se odlučila da uzmem stan negdje blizu neke garaže. I evo me sad ovdje – rekla nam je tada Soraja.

Na stolu u njenoj polupraznoj dnevnoj sobi nalazile su se knjige različitih naslova, od onih o seksu do onih malo drugačijeg sadržaja.

– Aaaa, ma to su mi drugarice kupovale iz šale, te o seksu. A ove o psihologiji su za fakultet – objasnila nam je Soraja.

Onaje ispričala da kada se uselila u stan nije imala apsolutno ništa.

– Ovde sam spavala možda deset noći, više sam bila preko nego u ovom stanu. Tek treba sve da donesem ovdje. Kad sam ušla, nije bilo ni tanjira, ničega, sve sam morala da donesem. Eto, jedino u ormanima ima stvari – rekla je i pokazala prepun garderober.

Priznala je da, ipak, voli ponekad da zalazi i u kuhinju.

– Volim da kuvam grašak s piletinom, to obožavam, volim špagete na razne načine, što, pretpostavljam, zna svako, volim kupus kiseli. Uglavnom kuvam kad mi dođu drugarice, pa onda spremam za sve nas, rijetko samo za sebe – rekla je Soraja.

Ostatak fotografija stana pogledajte ispod:93

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...