Mislim da upravo gledamo posljednje njegove utakmice u Dinamu. Ima toliko ponuda… Na kraju će klub i igrač zajedno odlučiti što je najbolje za obje strane. Spreman je igrati za najbolje klubove Europe, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica i tako potvrdio kako je Dani Olmo (21) sve bliže izlaznim vratima ‘modrih’. Tu je priču potvrdio i Calcio Mercato koji tvrdi da za Danija Olma u redu stoje velikani.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Očito je kako bi Dani mogao napustiti Dinamu na zimu. Spremni smo poslušati konkretne ponude i čekamo ih. Konkretne cijene nema, nikad ju nismo ‘izvjesili’ jer zainteresiranih ima dovoljno, a vidjet ćemo što ćemo kad dođu prave ponude – rekao je Marko Vukelić, zamjenik sportskog direktora Dinama.

Ipak, Talijani pišu kako cijena postoji i da je ona 40 milijuna eura. A tko je spreman toliko odriješiti kesu?

NENAD BJELICA:

Olmo ima toliko ponuda, ovo su njegove posljednje utakmice…

– Znamo za interes Rome i Milana, ali nisu oni jedini koji ga prate. Dobro igra i velika je zvijezda – objasnio je Vukelić.

Guardiola bi u ‘građanima’ volio vidjeti Španjolca iz Dinama i, bar tako Talijani kažu, spreman je na sljedeći potez. Njegova vrijednost na Transfermarktu je 30 milijuna eura. Liga prvaka je bila velika Danijeva želja, a kada je Dinamo osigurao grupnu fazu, svima je bilo jasno da ćemo mladog Španjolca gledati na Maksimiru i na zimu.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

No pitanje je samo do kojeg mjeseca. Zimski prijelazni rok je već pred vratima, a kako kaže i sam Bjelica, toliko je ponuda i teško će ga hrvatski prvak zadržati.

Izvor: Fabijan Hrnčić / 24sata.hr