Ognjen i Danijela: Nisu zajedno
Danijela Vranješ za „Avaz“ o suprugu i Jeleni Karleuši: Nisam više s Ognjenom

Pjevačica pokušala komunicirati s fudbalerom tražeći od njega da odustane od tužbe

Autor: Edina BAKIĆ

Skandal s Jelenom Karleušom i fudbalerom Ognjenom Vranješom dobiva novi nastavak. Pjevačica je, navodno, pokušala komunicirati s Vranješom, tražeći od njega da odustane od tužbe. 

Čini se da se aferi, o kojoj se priča još od kraja prošle godine, kada su u javnost isplivale eksplicitne fotografije Karleuše koje je, navodno, slala Vranješu, ne nazire kraj. Na dosadašnja dva ročišta ona se nije pojavila, a prijeti joj privođenje u policiju ako se ne pojavi ni na narednom koje je zakazano za 31. maj.  

“Dnevni avaz” pokušao je dobiti komentar od Jelene i njenog PR tima, ali bezuspješno. Ipak, za naš list javila se Ognjenova supruga Danijela nakon nekoliko mjeseci šutnje.

– Nisam više s Ognjenom. Uopće ne želim da komentiram odnos Karleuše i njega – kazala nam je kratko Danijela.

Prema pisanju srbijanskih medija, Karleuša je odlučila uzeti stvari u svoje ruke te je fudbaleru nedavno poslala poruku.

– Treće suđenje između njih dvoje se približava, a Jeleni nikako ne ide u prilog da se pojavi, jer zna da će pući još veća bruka i da će na vidjelo izaći još više detalja o njihovoj burnoj vezi koju su imali posljednje dvije godine. Svjesna je toga da mediji pomno prate to ročište i zato izbjegava da se na njemu pojavi. Međutim, kad su joj advokati rekli da više nema kud i da mora da izađe pred lice pravde, odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i pokuša da nagovori bivšeg ljubavnika da odustane od tužbe – rekao je izvor za srbijanske medije dodavši da ona po svaku cijenu želi održati porodicu na okupu. 

(Autor: Avaz)