Prije četiri godine doživio je trenutak za koji možda i nije mislio da bi mogao. Pogotovo ne u Leicesteru u čijem je dresu kao kapetan podigao pehar prvaka Premier lige. Danny Drinkwater bio je na svom nogometnom vrhuncu koji ga je godinu kasnije odveo do Chelseaja, a sve nakon može se sažeti u jednu riječ – božesačuvaj.

Umjesto na terenu, na kojemu je za Chelsea, koji ga je, samo da zadovolji navijače, doveo za 35 milijuna funti sa zvukom sirene prijelaznog roka, odigrao 12 utakmica, više je boravio po sudovima i barovima. Prošlog travnja izazvao je prometnu nesreću i ostao bez vozačke dozvole na 20 mjeseci, pa se tukao po ulicama, na treninzima…

Nogometnu karijeru nastoji revitalizirati na posudbi u Aston Villi, tj. nastojao je, a istovremeno je započeo – poduzetničku. A ni u toj mu, blago rečeno, ne ide baš…

JEDINA RAZUMNA ODLUKA

Englezi odgađaju Premiership do daljnjega, trese neizvjesnost

Prije godinu dana otvorio je restoran FoodWell sa štihom tradicionalne engleske kuhinje, a 12 mjeseci kasnije taj je restoran u minusu dva milijuna funti?!

Ni uglavnom pozitivne recenzije nisu ga mogli spasiti gubitka, a koji će tek rasti s pojavom korona virusa zbog kojeg je, kao i u većini svijeta, restoran, u kojem radi 45 ljudi, zatvoren.

Više saznajte na izvornom linku: Davor Kovačević – Danny Drinkwater, restoran FoodWell u minusu 2 milijuna funti / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.