Dao je riječ: Šta će Modrić napraviti ako ne postigne gol Danskoj?

24h.ba
Hrvatski reprezentativac Luka Modrić spreman je ugasiti profile na društvenim mrežama ako ne postigne gol protiv Danske.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić spreman je ugasiti profile na društvenim mrežama ako ne postigne gol protiv Danske.

Zlatko Dalić i Luka Modrić pojavili su se danas pred novinarima u najavi sutrašnje utkamice osmine finala protiv Danske.

Hrvatska je ostvarila tri pobjede, protiv Danske je favorit, a jedan od ključnih igrača Vatrenih Luka Modrić u najavi ovog duela kaže:

“Sigurno da je ovo vrlo bitna i važna utakmica. Odigrali smo fenomenalno u skupini, možemo biti ponosni, ali to treba zaboraviti i sve to što je bilo zaboraviti prenijeti na sutrašnju utakmicu. Veliki ispit, ja vjerujem da je vrijeme da ova generacija pređe prepreku na kojoj smo padali od 2008. Ja očekujem da smo u ovom trenutku to sposobni napraviti. Svi smo kompaktni, dišemo kao jedno, ako to bude slučaj, ja se nadam da ćemo uspjeti prebroditi prvu prepreku do sljedećeg cilja”, rekao je Modrić.

Zanimljivo da uglavnom gol zabije neko ko dođe na presicu uoči utakmice…

“Tako se poklopilo. Nisam opterećen time, najvažnije je da dobro odigramo i pobijedimo, a ko će dati gol nema veze. Na kraju smo svi zadovoljniji. Ako se ne nastavi isključit ću se s društvenih mreža”, poručio je Luka.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...