Duško Tošić je Jeleni Karleuši oprostio aferu sa Ognjenom Vranješom, pa će je častiti jahtom od 800.000 eura! Fudbaler kineskog Gvangžua odlučio je da obraduje pjevačicu za 41. rođendan.

– Dugo je razmišljao šta da joj kupi. Želio je da to do sada bude najglamurozniji poklon i odlučio se za jahtu. Zna da je Jeleni ljeto najomiljenije godišnje doba i da voli more, pa je shvatio da je brod najbolji poklon. Osim toga, dopada mu se ideja da oni kao porodica na raspolaganju imaju plovilo, sa kojim mogu da krstare gdje god požele – kaže izvor blizak fudbaleru.

Duško se odlučio za jahtu i zbog toga što su mu kćerke Atina i Nika nedavno rekle da bi voljele da češće idu na krstarenje.

– Njihove kćerke su od malena navikle da zbog tatinog posla stalno putuju širom svijeta. Sa Jelenom i Duškom često idu na more, pa su tokom jednog razgovora rekle ocu da bi voljele da imaju svoj brod kojim bi svi zajedno plovili. Dušku je to bilo dovoljno i na taj način je želio da obraduje suprugu i djecu – priča izvor i dodaje kako jahta izgleda:

– U pitanju je model “de birs 85rph lx”. Dugačak je 26 metara, ima četiri kabine, tri kupatila i kućno kino. Enterijer je opremljen od tamnog drveta tako da ova jahta spada u pet najbolje dizajniranih jahti na svijetu. Trenutno je usidrena u Španiji, a biće isporučena u Crnu Goru – završava izvor za Informer.Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba