Eksplicitni video folk pjevačice Dare Bubamare (43) ”procurio” je u javnost prošle godine, a sad su za njega saznali i zatvorenici u srbijanskim zatvorima. Tamošnjim medijima je ovu informaciju prenio brat jednog od osuđenih koji tamo služi kaznu.

– Prošle sedmice posjetio sam brata, koji bi trebao izaći iz zatvora za nekoliko mjeseci. Uglavnom pričamo o raznim temama, ali ovaj put me šokirao jer ga je isključivo zanimalo je li Dara još na sceni. Rekao sam mu da jeste i da nikad nije bila popularnija. Mislio sam da se šali, ali sam ubrzo shvatio da je ozbiljan. On mi je ponavljao da su zatvorenici potpuno poludjeli za njom – rekao je izvor za srpske medije.

Potom se dotakao i Darinog kućnog videa. 

– Priznao mi je da je gledao njen porno-uradak i da po cijeli dan misli na nju. Bio sam u šoku kad mi je počeo opisivati što sve pjevačica radi, da se gola vrti po krevetu, uzdiše, da taj video gledaju i komentiraju svi zatvorenici. Bio sam u posjeti pola sata, a on mi je sve vrijeme pričao samo o njoj. Govorio je kako je izazovna i seksi i kako svi maštaju o njoj – dodao je.  

Podsjetimo se, prve Darine gole fotografije ”procurile” su 2015. godine, dok je još bila u braku. Nije negirala da je to ona na fotografijama, ali se pravdala da je njen kum ukrao te eksplicitne fotografije i razgovore te ih plasirao u javnost. Potom ih je uslijedilo još nekoliko, a Dara se sad zbog toga šali na svoj račun.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Dara Bubamara hit u zatvoru: Gledaju njen eksplicitni snimak / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.