Šaban Šaulić tragično je nastradao jutros u teškoj saobraćajki u Njemačkoj.

Nesreća se dogodila u gradu Bilefeldu, u sjeverozapadnom dijelu Njemačke, a Šaban je tamo imao nastup.

On je odmah nakon saobraćajke prebačen u bolnicu, gdje su ljekari pokušali da ga reanimiraju, ali ga je srce u jednom momentu izdalo i on je preminuo.

Juče su sa njim u avionu bili Seka Aleksić, Dara Bubamara i Dragan Kojić Keba, a Dara se potresnom porukom oglasila na Instagramu.

“Šokirana sam… Plačem. Preplakala sam cijeli dan… Juče smo se cijeli dan smijali, letjeli zajedno za Beč, pili kafu, pratio me do gejta… Uvijek su mi jako značile lijepe riječi od njega, od takvog pjevača i čovjeka kao što je on. Svi trenuci koje smo zajedno proveli za mene su samo prelijepe emocije, uvijek ću pamtiti kako me je zvao “Bubice moja”! Ne mogu da povjerujem da se ovo desilo. Tužna sam, šokirana i bijesna što je život bio ovako nepravedan prema onom ko zaslužuje najbolje. Saučešće porodici Šaulić”, napisala je Dara Bubamara na svom Instagram profilu.

.

.

U nesreći u Njemačkoj nastradao je Šaban Šaulić, a preminuo je i vozač, muzičar Mirsad Kerić (43).

Naime, kako je pisao “Blic”, zajedno sa Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić.

Mirsad je vozio, Šaban je sjedio pored njega, dok je pozadi bio Slobodan Boban Stojadinović. Nakon saobraćajke ljekari su se borili za njegov život, ali muzičar je preminuo.

Prijatelji su se od njega opraštali putem društvenih mreža, pa uz fotografije ostavljali emotivne poruke.

.

.

.

Njemački doktori SASTAVLJALI DELOVE TELA, naša medicinska sestra bila uz Šaulića!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj.

Zajedno sa Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su posle nastupa u Nemačkoj otišli u hotel, a iz hotela su krenuli put Diseldorfa negde oko četiri ujutru, gde je trebalo da se ukrcaju na let za Beograd.

Prilikom sudara, Šabanu je pukla srčana aorta i u besvesnom stanju je prevezen u bolnicu. Tamo ga je odmah dočekao tim lekara koji su se borili za njegov život – ispričao je sa žaljenjem Markata koji kaže da ništa nije naslućivalo na ovakvu tugu.

Kada je Šaban stigao u bolnicu jedna od medicinskih sestara, koja je, ispostavailo se ubrzo, sa područja bivše Jugoslavije, odmah ga je prepoznala i vrisnula.

– Ljudi, ovaj čovek je najveća zvezda u Srbiji! – viknula je doktorima, međutim stručni tim, iako je davao sve od sebe, nažalost nije uspeo da mu spase život.

Vozač koji je upravljao vozilom u kome su bili Šaulić i Mirsad Kerić, trenutno je u kritičnom stanju i lekari mu se bore za život, dok je pevačev kum Bobi zadobio prelom tri rebara i polomljeni su mu zubi.

Nemački mediji pišu da je saobraćaj dugo posle nesreće bio zaustavljen, kao i da su vatrogasne ekipe jedva izvukli povređene iz automobila.

– Spasilačka služba dobila je jutros (17. febereuara) oko 6.50 sati da se na auto-putu A2 u pravcu Dortmunda desio težak udes u kojem su učestvovala dva vozila – objavio je portal Westfalen-blatt.de o saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubio popularni pevač. Do 9.30 časova put je bio neprohodan, pošto su vatrogasci dva sata četvoro povređenih ljudi izvlačili iz smrskanih kola.

Preme nezvaničnim informacijama, Šaban Šaulić trebalo bi da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Kurir.rs / Foto: Printscreen westfallen-blatt.de, Dragana Udovičić