DARA BUBAMARA RASKINULA SA KOŠARKAŠEM: Pjevačica ima novog dečka, osvojio je mladi FUDBALER

kurir.rs
Dara Bubamara sa košarkaša je prešla na fudbalere

Dara Bubamara sa košarkaša je prešla na fudbalere! Pjevačica nije dugo samovala, već je tri mjeseca od raskida sa mladim Nemanjom Bezbradicom, uplovila u vezu s također mlađim sportistom, fudbalerom i to strancem!

Iako nije željela da javno komentariše razlaz s Bezbradicom, za koga se pisalo da ga je ostavila nakon što ju je zaprosio, te da je bio previše ljubomoran pa joj je zato dosadio, iz Darinih skorašnjih izjava bilo je jasno da je ta veza gotova.

– Dara i Nemanja su se razišli prije oko tri mjeseca. Ona je bila sama jedno vrijeme, ali je onda uplovila u vezu s jednim stranim fudbalerom iz Evrope, kome se ona već dugo sviđa. Oni se ne viđaju u Srbiji, a i šema je još svježa. Dara je tek izašla iz jedne veze, pa ne želi ništa da forsira – kaže izvor za “Kurir”.

A što se razlike u godinama tiče, pjevačici to nije problem, jer je već navikla da je mlađi muškarci startuju, pa se tako posle razvoda od Milana Kesića i upustila u vezu s Bezbradicom.

– Dara je ostvarena žena i nema nikakve komplekse, puna je energije i ne vidi problem u tome što je partner mlađi od nje. Uostalom, njena veza s Nemanjom nije se raspala zbog nekakvih generacijskih sukoba, već iz potpuno drugih razloga – zaključuje izvor. Pjevačica ipak nije bila raspoložena da priča na tu temu.

– Ne želim ništa da komentarišem, moj privatni život je moja stvar – kratko je rekla.34

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...