LEGENDARNI hrvatski nogometaš Darijo Srna nakon završetka karijere zaposlio se u svom Šahtaru gdje je pomoćni trener prve momčadi.

Srna je ikona u Ukrajini, a predsjednik Šahtara Rinat Ahmetov nabavio je 300 tisuća brzih testova za koronu. Prvi koji je isprobao brzi test je Darijo Srna. Test pokazuje rezultate nakon 15 minuta.

Šahtar je potvrdio da je Srna negativan na koronavirus, a bivši kapetan Hrvatske je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovog jutra bio sam testiran na koronavirus i test je bio negativan. Naš dragi predsjednik Rinat Ahmetov poklonio je Ukrajini i Ukrajincima 300 tisuća testova, a mene ja izabrao za prvog koji je testiran. Nisam zabrinut jer mi je disciplina na visokoj razini, a ona je najbolja taktika u borbi protiv koronavirusa.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Darijo Srna prvi u Ukrajini isprobao brzi test za koronu i otkrio rezultate / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.