Darko: Bože, molim te da ne ostanem bogalj!


Folk zvijezda Darko Lazić iz dana u dan se oporavlja od stravičnog udesa koji je imao 23. oktobra, a uprkos teškim povredama, pjevač je sada van životne opasnosti. Srpski telegraf došao je u posjed fotografije Darka u bolničkoj postelji, a sudeći po prizoru, pjevač je znatno bolje iako se još uvijek nalazi u šok-sobi. Kako saznajemo, Lazić se obratio medicinskom osoblju i rekao da je sve u božjim rukama.

Naime, prve fotografije pjevača iz bolničke postelje pokazuju da Darko više nema zavoje na glavi i da mu je umotan zglob ruke, dok mu je desna noga fiksirana, a lijeva podignuta na jastuk. Pjevač u krevetu leži bez majice sa prikačenom braunilom, a gusta brada je sakrila ožiljke od povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći.

Kako Srpski telegraf saznaje, folkerovo zdravstveno stanje se znatno popravlja, a on razgovijetno komunicira. Ipak, posljedice udesa su se odrazile i na njegovu psihu, a sudeći po onome što govori, tek sada postaje svjestan šta mu se dogodilo.

– Darko je dosta bolje i bez problema priča sa svima. Kada mu porodica dođe u posjetu, ozari se i zanima ga šta se dešava dok je on postelji. Prilikom primanja terapije medicinska sestra mu je namiještala krevet i pitala ga “Možeš li”, misleći na to da pomijeri ruku, i on je odgovorio “Mogu.” Nakon toga, Lazić je otvorio dušu medicinskoj radnici i rekao: “Samo mi bog može pomoći. Samo da se izvučem iz ovoga i promijeniću sve. Cijeli život iz korijena.” Sestre su mu rekle da se ne uzbuđuje i da će sve biti u redu, nakon čega se Darko malo smirio – kaže dobro obaviješteni izvor i dodaje da ljekari Laziću ipak ne dozvoljavaju da pretjerano priča kako se ne bi umarao.

– Lazić je vrlo raspoložen za komunikaciju, ali to za njega predstavlja napor. Doktori ne žele da se opterećuje na taj način, zato mu masku skidaju samo kada je neophodno da im se obrati – zaključio je izvor.

Podsjetimo, pjevač je od udesa bio u vještačkoj komi, iz koje je probuđen u ponedjeljak. Tokom kriznih dana pjevaču je izvađena slezina zbog unutrašnjeg krvarenja, a u komi je održavan sve dok se organizam nije izborio sa traumama koje je preživio. Lazić je zadobio brojne povrede u udesu. Ima nagnječenje glave, devet polomljenih rebara, trostruki prelom butne kosti i probijeno mu je plućno krilo, zbog čega je bio životno ugrožen.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...