Darko Lazić još na dijalizi! Ljekar u šoku: Još nisam vidio da nekome tako brzo otkazuju bubrezi

Kurir

Darko Lazić, koji se deset dana nalazi u KBC Zemun pošto je 23. oktobra doživio tešku saobraćajnu nesreću kada je njegov automobil sletio sa puta i prevrnuo se na krov, poslije operacije kada mu je odstranjena slezina, i dalje je na dijalizi.

“Darko je još na dijalizi. Nisam vidio još da nekome tako brzo počnu da otkazuju bubrezi poslije nesreće. Otkazivanje bubrega, je nešto što se i očekuje u takvim situacijama, ali ovako brzo još nisam vidio”, rekao je jedan od ljekara u KBC Zemun.

Podsjetimo, pjevaču, koji je zadobio više teških povreda, 25. oktobra operacijom izvađena slezina, čime su ljekari zaustavili obilno unutrašnje krvarenje. U narednom periodu čeka ga i operacija kuka, a sve zavisi od stanja u kojem će biti pjevač.

Darkovi roditelji i danas su rano prije podne stigli u KBC Zemun, gdje su se prvi put zadržali u zgradi više od pola sata. Potom su još neko vrijeme ulazili i izlazili iz bolnice. Budući da je sezona virusa, doktori su veoma oprezni jer je zdravstveno stanje pjevača veoma osjetljivo.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...