Darko Lazić ostaje invalid? Jeziva predviđanja doktora: Oporavak će trajati godinama, strahuje se da nikad neće ustati!

Kurir

Darko Lazić se oporavlja od teške saobraćajne nesreće koju je doživio prije nedjelju dana, kada je uz veliku sreću ostao živ, ali predviđanja ljekara nisu optimistična!

Zbog povreda koje je zadobio – potresa mozga, ozbiljno oštećenje kičme, probijene plućne maramice, oštećenje bubrega, devet slomljenih rebara, prelom butne kost, prelom karlice, povrede kuka i izvađene slezina – oporavak će trajati godinama, a kako navodi “Kurir”, strahuje se da će mladi pjevač zauvijek ostati invalid.

– To da li će Darko ostati invalid može da predvidi samo ljekar koji ga nadgleda. I ja se nadam da se to neće desiti. U svakom slučaju, to su najopasnije povrede, kontuzije mozga. Mozak je nepredvidiv, može da se desi da se Darko u potpunosti oporavi, da počne da hoda, pjeva i da nema nikakve posljedice. A može da se desi da naredne godine povrede u invalidskim kolicima. Svaka dublja prognoza u ovakvom trenutku bila bi neozbiljna i da ne ne kažem ružna – rekao je za “Kurir” jedan od ljekara koji je upućen u slučaj.

Ljekari s kojima su još razgovarali kažu da je sa ovakvim povredama navodno vrlo moguće da pacijentu ostanu trajne posljedice, što praktično znači određeni stepen invaliditeta.

Iako u Zemunskoj bolnici lekari danonoćno brinu o folkeru na intenzivnoj njezi, oporavak mu kako navodi “Kurir” slijedi u inostranstvu, gdje će tim stručnjaka biti zadužen da ga što prije vrati u formu.

– Darko ima mnogo prijatelja van zemlje, koji se svakodnevno mole za njega i raspituju se o njegovom stanju. Naš ljekarski tim odlično brine o njemu i daju sve od sebe da ga održe u životu. Međutim, ako Lazić pregura ovaj krizni period, za šta postoje velike šanse, on će biti transportovan u jednu privatnu kliniku u Cirihu, gdje radi jedan njegov prijatelj – otkriva izvor za “Kurir”.

– Poznati švajcarski biznismen doći će isključivo zbog Darka u Srbiju. Iskoristiće sve veze da pomogne porodici i tražiće da ga posjeti u bolnici. On će insistirati da ga što prije prebace u Švajcarsku i učiniće sve što je potrebno za njegov oporavak. Darko mu je jednom prilikom pjevao na privatnoj proslavi i kupio ga za sve pare ovog svijeta. Kad je čuo da je doživio nesreću, pokušao je da dođe prvim letom u Beograd, ali bio je spriječen zbog poslovnih obaveza koje nije mogao da odloži – završava sagovornik.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...