Pjevač Darko Lazić, koji je 23. oktobra doživio tešku saobraćajnu nesreću na pragu kuće u Brestaču, probudio se iz kome i komunicira sa doktorima, ali navodno je pitanje da li će bez aparata moći normalno da diše.

Podsjetimo, čim je pjevač dovezen u zemunsku bolnicu urađena mu je ekstenzija noge, kako ne bi počela sama da srasta. Doktori su u ponedjeljak probudili Lazića, koji je od utorka bio u komi. Doktori su navodno odlučili da mu ne daju lijek koji ga smiruje i uspavljuje, dok su mu šanse za oporavak sada nešto veće.

Ljekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

“Pjevaču je u nesreći probijeno plućno krilo i pitanje je da li će bez aparata moći da diše normalno”, kažu ljekari. S obzirom na njene riječi, Darko će teško moći da pjeva.

Svakodnevno u KBC Zemnu u posjetu dolaze roditelji, otac Milan, majka Branka, ali i vjerenica Marina Gagić, kao i pjevačeva kuma Andreana Čekić, a uz sve njih je svakodnevno i Miljan Vračević, pjevačev vozač i prijatelj. Oni su istakli da će Darko biti bolje, kako su im saopštili doktori.