Darko Lazić više neće moći da pjeva? Probuđen iz kome, ali se ne zna da li će moći normalno da diše bez aparata!

Kurir

Pjevač Darko Lazić, koji je 23. oktobra doživio tešku saobraćajnu nesreću na pragu kuće u Brestaču, probudio se iz kome i komunicira sa doktorima, ali navodno je pitanje da li će bez aparata moći normalno da diše.

Podsjetimo, čim je pjevač dovezen u zemunsku bolnicu urađena mu je ekstenzija noge, kako ne bi počela sama da srasta. Doktori su u ponedjeljak probudili Lazića, koji je od utorka bio u komi. Doktori su navodno odlučili da mu ne daju lijek koji ga smiruje i uspavljuje, dok su mu šanse za oporavak sada nešto veće.

Ljekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

“Pjevaču je u nesreći probijeno plućno krilo i pitanje je da li će bez aparata moći da diše normalno”, kažu ljekari. S obzirom na njene riječi, Darko će teško moći da pjeva.

Svakodnevno u KBC Zemnu u posjetu dolaze roditelji, otac Milan, majka Branka, ali i vjerenica Marina Gagić, kao i pjevačeva kuma Andreana Čekić, a uz sve njih je svakodnevno i Miljan Vračević, pjevačev vozač i prijatelj. Oni su istakli da će Darko biti bolje, kako su im saopštili doktori.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...