Neymara u novom transferu? Zvuči kao konstanta u novinskim stupcima. Nakon najvećeg nogometnog transfera u povijesti, njegovoga iz Barcelone u PSG u ljeto 2017.  za nevjerojatna 222 milijuna eura, otkako je kročio u PSG, novinari govore kako ga želi napustiti. 

Za vrijeme prijelaznog roka ljeta 2018. špekuliralo se kako se Brazilac želi vratiti upravo u Barcelonu, ali da na Camp Nou nemaju dovoljno novca da ga vrate u svoje redove. Ono što je sigurno je da je Neymar još davno rekao kako želi barem jednu sezonu odigrati u Americi, odnosno, MSL-u. Većinom je to stanica prije umirovljenja, ali evo Zlatan Ibrahimović je pokazao da to ne mora biti tako. 

SVI UMIRU OD SMIJEHA

‘PSG tjera Neymara da radi u osiguranju kad ne može igrati’

Beckham je isto tako izrazio želju da bi njegov Inter Miami mogao biti nova stanica u Neymarovoj karijeri, a Brazilac je priznao:

– Davno sam ti rekao da ću doći.

– Evo donijet ću ti prazan papir pa ćemo ga pretvoriti u 10-godišnji ugovor za Inter Miami. Dobro ćemo te platiti – predložio mu je Beckham. 

– Dogovoreno. Za nekoliko godina bit ću u tvom klubu – odgovorio je Neymar. 

ZAVELA JE NOGOMETAŠA?

Atraktivna Hrvatica pozirala s Neymarom, družili se u Parizu

– Uvijek govori da nije, ali Neymar je zaista već nogometna legenda – pohvalio ga je David Beckham. 

Sve je to bilo u razgovoru na Youtube kanalu Otro Exclusive, stranicu koja stvara razgovore poznatih nogometaša  pa ih objavljuje kako bi prikazao ‘neobična’  poznanstva ili učvrstio postojeće veze. 

– Davida volim u svakom smislu. Kopirao sam i njegove frizure. Mislim da ima smisla za modu i da ga svi trebamo kopirati. Nisam tako zgodan kao on, ali možemo probati biti slični – rekao je Neymar, ali ga je Beckham zaustavio i rekao: 

– Jesi, ne brini. Jesi.

 

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – David: Dobro ćemo te platiti. Neymar: OK, doći ću u Miami… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.