David Dragojević progovorio je sam da je njegov giros samo paravan, ali Aleksandra Subotić je odlučila da progovori i razotkrije pravi posao njenog bivšeg vjerenika.

“Da, giros je paravan. To je pokriće, zbog toga sam dobio neke stvari jer je to sve na mene prepisano. Sve sam ja rekao ko to treba da zna. Što se tiče ovih ljudi ovdje, nije mi bitno. To su malo ozbiljnije stvari. Aleksandra, ne spominji ljude, praviš sebi problem”, otkrio je David.

Milan je pitao da Aleksandra otkrije čime se njen bivši vjerenik bavi. Ona je spomenula neka imena na koja je David reagovao vrlo burno.

“Što se tiče girosa, on se nije pretjerano bavio tim stvarima. Neka kaže sam šta mu je paravan?! Polemisalo se da je Dejan njega optužio za neke stvari koje imaju veze sa Slavkom, a njen muž je u zatvoru”, govorila je Aleksandra, a onda je ustala Stanija rekla šta ima, budući da živi u Americi i odlično poznaje tamošnje zakone.

“Ne možeš da radiš bilo šta u Americi ako imaš samo turističku vizu. Nije mi jasno. Znam studente koji su tako išli i nisu mogli sve da rade, samo određene poslove. Takvi bi trebalo da idu u zatvor”, govorila je Stanija.

“Tvoj najveći problem je što sve to radiš, jer sam ja sa Anom! Ti ne znaš šta pričaš! Ti nisi svjesna kakve ljude pominješ, neke stvari!”, rekao je David.

– Da li si ti svjestan da si sam pokrenuo sve ove teme? Ja pominjem ono što je tvoj brat iznio! Sam si sve napravio zbog osjećaja krivice, straha! – rekla je Subotićeva.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)