David Dragojević djeluje kao da uživa sa novom djevojkom Anom Korać.

Njih dvoje se ne odvajaju od kako je vjerenica Aleksandra Subotić diskvalifikovana iz rijalitija.

Strast među njima je toliko jaka da se jedva suzdržavaju, kao što su i sami priznali.

Međutim, kada padne mrak, padaju i maske, pa je tako noć pod pokrivačem za ovo dvoje ljubavnika bila vrela.

David se smjestio, a onda je Ana u s*ksi gaćicama uskočila u krevet. Ovo je bivši Subotićkin momak jedva dočekao pa je strasno dohvatio za gu*u kao da sutra ne postoji. Oni su krenuli da se ljube, “njuškaju” kako to oni sami vole da kažu.

Koraćeva je bila nasmijana sve vrijeme, i umiljato se dodvoravala Davidu koji ništa trenutno ne vidi sem nje.

Podsjetimo, Aleksandra je oblijetala danima oko svog dečka, a on je pod izgovorom da mu je glupo kamera, te da ga je sramota i slično uporno izbjegavao akcije ove vrste sa njom.

.

.

.

.

.

.

.

.

Oglasila se Aleksandra Subotić nakon Davidove prevare: Njene riječi su ljude ostavile bez teksta!

Diskvalifikovana zadrugarka Aleksandra Subotić doživjela je pravu dramu kada se njen dečko David Dragojević smuvao sa Anom Korać nekoliko dana nakon njenog izbacivanja!

David i Ana se ne odvajaju jedno od drugog a strasni poljupci odjekuju zadrugom. David je zbog Ane čak skinuo i burmu koju je nosi iz ljubavi sa Aleksandrom.

A iako je David čak i javno uputio poruku Aleksandri da mu se Ana dopada, Aleksandra ne odustaje od ljubavi. Ona je noćas, na bogojavljensku noć, zamislila želju, a onda pratiocima na društvenoj mreži instagram uputila poruku:

– Da li ste i vi noćas zamislili jednu želju? Ja i moja beba jesmo! Ne smijem da vam kažem koju, ali mogu da vam kažem da je moja Magdalena prije par mjeseci rekla Davidu da bi voljela da zauvijek ostanemo zajedno i da smo mi jedna mala porodica – a ja u to i dalje vjerujem! Čovjeka možeš da izigraš i da iz manipulišeš i milion i jedna nesreća može da vas zatekne u životu, ali kad tada se taj čovjek povrati i stavi prst na čelo! Pa ni u bajci niko nije uspio da uništi nešto što se zove PRAVA LJUBAV! Ni najveće vještice i vješci svijeta… Za mene je najveća ljubav kada mama voli tatu, a tata -mamu, i njih dvoje zajedno bebu… I ja od toga ne odustajem nikada… Pa vidjećemo… Neke želje se ponekada i ostvare, a ja za moju znam da hoće.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

(Republika.rs)