Nadam se da je moja izbornička funcija došla kraju, rekao je Franko Škugor za HRT nakon što je Hrvatska završila svoj nastup u Davis Cupu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Poslije Rusije pomela nas je i Španjolska s 3-0. U dva dvoboja 0-6 i tek jedan osvojeni set, onaj Borne Ćorića protiv Karena Hačanova.

IZGUBILI DODIG I PAVIĆ

Hrvatska ide kući bez boda! Pomela nas je i Španjolska…

– Ništa se nije poklopilo, ništa nije otišlo na našu stranu. Bili smo u situaciji u kojoj jesmo, Borna je nakon meča u ponedjeljak bio isrcpljen i nije bio u stanju zaigrati i pali smo u još težu situaciju. No bilo je i svijetlih točaka, vidjeli smo Bornu Goju, protiv Rusije je bio malo stisnut, no protiv Nadala se opustio i pokazao ono što smo vidjeli na treningu, a to je da može igrati vrhunski tenis.

Da, Gojinih sedam gemova protiv prvog igrača svijeta definitivno je najljepša hrvatska priča u Madridu u koji je branitelj naslova otišao bez izbornika.

RAFA IZNENAĐEN HRVATOM

Nadal: Koliko Gojo ima godina? 21? Može postati dobar igrač…

– Poremetilo nas je Čilićevo otkazivanje, poklopile su se loše stvari. Mi nemamo veliki izbor igrača za singl i košta nas izostanak igrača poput Marina. Ja u njegovom izostanku nisam vođa, samo najstariji – rekao je Ivan Dodig.

Predsjednica HTS-a Nikolina Babić najavila je da će nakon Madrida raspisati natječaje za sve izbornike reprezentacije. O njemu će, pak, odlučiti igrači.

– Moramo sjesti i porpičati, ali sigurno da trebamo vrhunskog vođu koji nas može posložiti. Imamo još dvije-tri godine ove generacije dok smo tu Marin i ja i da ponovimo prošlu godinu – najavio je stariji Međugorac.

U toj priči nameće se jedno ime. Goran Ivanišević?

Izvor: Davor Kovačević / 24sata.hr