Davor Dragičević: “Sedmog aprila će doći kraj!”

BUKA

Davor Dragičević i građani i dalje traže da se otkriju imena ubica i saučesnika u slučaju ubistva dvadesetjednogodišnjeg studenta Davida Dragičevića

Okupljajući se svake noći na trgu grupa “Pravda za Davida”od marta ove godine bori se za istinu i pravdu. Organizovana su i četiri velika skupa, ali još uvijek nisu poznate okolnosti pod kojima je smrtno stradao David. Zbog toga, građani su poručili da neće odustati, da će svake noći u istom terminu biti na trgu, a Davor Dragičević podsjetio je da će još jedan veliki skup organizovati na proljeće, tačnije 7. aprila 2019. godine.

“Država mi je ubila dijete i moju dušu. 7. aprila 2019.godine idem ga otkopati i dovesti ovdje i to će biti kraj. Probajte me zaustaviti, pa se nećete dobro provesti. Neće biti ni kula ni gradova, ili neće biti mene”-poručio je Davor Dragičević.

“Ja se nadam da će ovo sve biti riješeno i prije 7.aprila. To kažem jer Davor ima jednu ljudinu kraj sebe, a to je Ifet Feraget”-naglasio je član grupe “Pravda za Davida” Ozren Perduv.

Izvor: BUKA56

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...